Khamis, 30 September 2010

NIKE CITY 10K KL vs SG CHALLENGE

so.. tinggal seminggu je lagi acara ini akan bermula.... buat pengetahuan korang sumer... captain and the gang sumer join event ni... sbb banyak pakej2 menarik yg diaorang bagi... masuk2 je dah dapat voucher 50% diskaun untuk barang nike....

KL vs Singapore... kita tgok sapa yg akan menang...

Berbalik pada event tadi... acara ni akan berlangsung pada 10.10.2010... sama tarikh dgn perlumbaan motogp kat malaysia.... klu captain x silap laa...hehe... tapi... walaupon captain bersemangat giler nak join event ni.... tapi dari segi preparation tu macam x berapa nak semangat laa... sampai skrg ni x start2 lari lagi... asyik tidur, makan, blogging, makan, tidur.... mmg x lah klu nak jadi juara...


itu ok lagi... takut x bleh habiskan 10km tu... itu lagi memalukan.. aritu... captain ngan gang2 captain try la training kat stadium MPSJ... baru 2km dah tercungap2 minta nyawa... tpi dari segi masa tu ok laa... kitaorang punya rekod 12minit untuk 2 km... so klu dibuat sedikit kiraan 2km darab 5 sama dgn 10km... maknanye 12minit darab 5 sama dgan 60minit sama jugak dgn satu jam... bawah 3 jam lagi...

Motogp di Sepang pada tarikh yg sama...

actually... nike dah tetapkan... sumer peserta kene habiskan dlam masa 3 jam... so.. kira orait la tu kann... tu pon klu dapat maintain selama satu jam tu ..hehe... 

korang camner plak... jom la join skali... tapi klu dah join jgn berharap sgt nak menang la... sbb captain akan tggalkan korang 2-3 tiang kat belakang... tgok laa... haha.. btw... kita jumpa di garisan penamat.... choww...

7 comments:

FATIN SYAFIQA berkata...

ouw. mcm best! Weee~

captain88 berkata...

hehe... best tapi penat...

kjie-Susano berkata...

x larat la..

captain88 berkata...

ada masa lagi untuk berlatih..

kikilalahsite x) berkata...

gila jauh huhu . stamina kuat . kiki setengah km pun semput nk mati . haha . gUd luck captain !

captain88 berkata...

jauh lah jugak... stamina tu xde la kuat mana.. tpi tgh berlatih nak kuatkan stamina... thanks kikilalahsite x)

catureko berkata...

semua butuh stamina,,,, knjungan balik yaa