Selasa, 12 Oktober 2010

Nike Run... We Run KL...

10.10.10 telah pon berlalu... tarikh keramat ini lah... captain.. buat sekian kalinya.. menjebakkan diri dalam acara marathon.. jauh x jauh sangat la... ada la dalam 10km... training ada la dalam 2-3 kali... tapi hari training terakhir di stadium MPSJ... captain dan rakan2 berjaya meng-complete-kan 10km dalam masa 1jam 16 minit...

08102010636
Baju tajaan nike... boleh tahan smart laa... tapi beg tu mmg lawa..

terima kasih tidak terhingga kepada Alain kerana byk memberi tips dan nasihat.. rasanya kalau xda Alain ni.. Captain nak habeskan 5 km pon dekat 3 jam...hehe.. Penigkatan mendadak dalam pertandingan... apabila gap masa peribadi berjaya dikurangkan kepada 1 jam 13minit... tapi masih tidak mampu untuk berbangga... sebab ada awek yang boleh tamatkan dalam masa x sampai sejam pon...maluuu wooo..huhu

nike run
Rekod peribadi pemegang nombor 16147... 1 jam 13.08 minit

meriah memang meriah... tapi bila dah habes berlari tu... sumer jalan terkengkang2... sakit lututla.. sakit peha... macam2 sakit ada...

Gelagat para peserta...

10102010640
Konsert mini selepas acara larian berakhir.....


Last but not least... may be ini adalah post yg terakhir daripada Captain buat masa ini, memandangkan exam around the corner... so... Captain terpaksa mengambil cuti panjang... Di kesempatan ini.. Captain nak ucap ribuan terim kasih kepada pembaca2 setia... dan tak lupa juga peng-komen2 yg x jemu2 memberi feedback dalam setiap article yg Captain post.

11 comments:

acap berkata...

lek lu captain. haha.

captain88 berkata...

haha.. laju2 nak pegi mana?

ribena.illina berkata...

lorrrrrrrr cuti tuh jgn lelame sgt ye dr berblogging. dan GUD LUCK kapten . heee~


cop2! beg tu xlawak kasi bena jek lah . HAHHAA

isephia berkata...

wahhh~ sangat menarik perhatian mata ler t-shirt tu ngeee~.. beg tu lagik lawa kalu sedekah kt saye *wink2*

nkara berkata...

tahun dpn kalo ada lagi jgn lupa ajak ye..hehehe

captain88 berkata...

@ribena.illina - hehe.. xleh cuti lama2 ke?? tgok laa... abes exam nnt.. bantai puas2...k..
nak ke beg tu?? ameklaa... mende free je...hehe

captain88 berkata...

@isephia - isephia pown nak gak ke?? tu laa.. aritu captain ajak join.. dia jual mahal...hehe

captain88 berkata...

@nkara - ok.. on je... tpi jgn lari laju2 sgt... nnt captain x dapat kejar...

Jia Sensei berkata...

omedetou=tahniah
good luck 4 exam ye.

mye berkata...

salam perkenalan :)
good luck 4 u..

FATIN SYAFIQA berkata...

gambar2 ni mcm penah nmpk. tp tk igt kt mn. kt fb kot. hehe