Sabtu, 24 April 2010

Tagging apa tah... lupa aku

Atas desakan yg amat kuat dari saudara iman... so aku lengkap kan jgak mende alah tag ni...

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

buat x tau... dan garu2 badan... pastu toleh blakang tnya dia.. "kau tikam aku ke?? kuat sket xrasa laa"

6 orang di hati anda?
emak, ayah, adik, adik, kawan2 perempuan, kawan2 lelaki...miahahaha

Anda rasa anda comel?
x... samseng mana bleh cute...

Single or taken?
single but unfortunately will be taken...

Blog yang anda suka?
blog yg simple... cpat nak loading... sbb tenet slow tahap gaban... pastu klu kat blog tu ada muka aku.. lagila aku suka

Adakah bilik anda kemas setiap hari?
paling kemas masa skolah tadika dulu... sbb emak tolong kemaskan...la ni.. pandai2 sendri laa..

Lagu terakhir yang anda dengar?
Miss Murder - AFI <----aku nyer alarm berbunyi

Last text message

Jangan lupa approve plak

Last phone call
tepon ayah... wish birhtday beliau...

Hari terakhir anda menangis
x ingat la plak.... tpi bila aku nak nangis biasa nye aku tahan... maintain ke-macho-an la katakan

List lima color favorite anda?
1. biru
2.
putih
3. hijau
4.
merah
5. hitam

Orang terakhir yang anda ber YM
syamir.

Game yang anda paling suka?
PES 2010.... game bola paling style abad ni... tpi heran apsal aku hebat sgt main game ni

Adakah anda peminat MCR?
tidak... saya lebih suka dgr rock kapak dari kumpulan BPR

Apa perasaan anda jawab tag ni?
gementar macam nak jawab exam....

Anda rasa tag ini best?
entah... apa yg best pon aku x tau... main buat je....

Tag lagi 10 orang
fareez
faina
arieza
rama2ungu
mimi
cintaNajihah
uncle
yott
p3perak
iidyll



* sape-sape nak buat pown boleh..tak nak buat pown takpe

10 comments:

areev19 berkata...

hebat pes yer? jom join clan kami :)

f_aRa_aINa989 berkata...

oh no...kena tag..=p

captain88 berkata...

hebat x hbat sgt la... tpi klu main yg beginner blehla skor 45 biji...hahaha

acap berkata...

hahahah.
hang kena suka blog aku sebab ada gambaq hang arip.hehe

Azrai Ahmad Zamri berkata...

salam ziarah..
huhu..singgah baca tag je jap..
da pernah kena yG nie dl

Syahrul Iman berkata...

hahaha..tahniah2..

NuR 'aQiLaH berkata...

cmne kna tag ni aa? x penah kena..
huhu~

annehana berkata...

heee..
rock kapak??haha~~

kenwooi berkata...

nice tag.. i like blue as well =)

captain88 berkata...

@faina - buat tag tu eh..hehe

@acab - hehe... blog hang mmg aku suka acab... sbb aku rajin singgah

@Azrai - best kan..kene tag...

@iman - hutang setel eh....

@nur awilah - nnt klu ada tagging lagi I tag U ok....

@annehana - rock kapak never dies.. yeaahhh

@kenwooi - same taste huh...hihi