Rabu, 28 April 2010

Tag lagiiiiii

ok.. kali ni aku di tag oleh lovelyLady... so dgn tenangnye.. aku menyahut cabaran beliau

1. go to your photo files, select the 8th photo folder
2. select the 8th photo from the folder


3. post along with the story behind it
haha... style x... ada gaya mcm synyster gates x?? ....\m/....rock.... gambar ni gambar jamming ngan kawan2... di ss14... tu je la story nyer kot...

4. then challenge 8 blogging friends to do the same

sapa yg berminat bleh la lakukannya...
tpi aku nak tag sorang je iaitu:-

mr. Aphis

nak tambah lagi sorang

Me Chicko Latino

harap2 beliau gembira...haha

19 comments:

Me Chicko Latino berkata...

tag!!!!!!!!!
hoho

Syahrul Iman berkata...

wah..abg rock kapak kita tu..haha

captain88 berkata...

@me Chicko latino - nak kene tag ke?? bleh je...
@syahrul Iman - bila sesi jamming yg seterusnyer?? asyik main blog je?

Me Chicko Latino berkata...

yah...
thanks....
sgt gembira...
kikiki..

captain88 berkata...

u r welcome... buat jgn x buat..hehe

farteen berkata...

c0oL ! ss14 ?

captain88 berkata...

@farteen - eh.. sbnarnye ss15.. tersilap... 14 kan kawasan perumahan...hahaha...haadoiii

lovelylady berkata...

time akak itm dulu le..SS14 tu coz sekseteri..hehehe..

sophie berkata...

Best jamming?

captain88 berkata...

@lovelyLady - course apa tu erk??
@sophie - best... jom la join... sophie pandai main apa??

mumu berkata...

wah smart dowh gamba ni :)

captain88 berkata...

@mumu - thanks for the compliment....

Qaira Tsamaratulqolbi berkata...

Mmg mcm pro tak tang kerusi tu yg takley tahan... wakakaka... apa brand nya gitar tu yek?

NichKhun berkata...

wahhh seyes.. gambar nampak cool lah !

maCy berkata...

su_kanya gi_tar.............

captain88 berkata...

@Qaira - style kene ada.. walau x sehebat mana..hehe xsure plak jenama apa... lupa laa... lama x jamming kat sini.... fender kot

helena's berkata...

ok gaya dah ada..tapi selipar ngan kerusi tu.heheheeh jangan mara haaa

captain88 berkata...

@helena - x marah pon.. mmg sengaja buat camtu..hehe

captain88 berkata...

@nichKhun - thanks puji saya erk...
@macy - mcm ada maksud tersirat je?