Khamis, 22 April 2010

Kick Ass tak sesuai..




Kick Ass 2010

Kick ass yg kuar baru2 ni mmg best… seronok untuk dilayan… tpi bukan bersama dgn anak2 yg tersayang… maybe cerita ini bergenre kan superhero membuatkan ramai kanak2 yg ingin menontonnya… tpi malangnya… terlalu byk scene2 ganas dan 18sx membuatkan kita befikir 2 kali untuk bawa anak2 tersayang menonton bersama2… secara keseluruhannya… cerita ni mmg ganas tetapi diselang-seli dgn unsur2 humor menyebabkan cerita ni x nampak cam bosan… chloe moretz yg comel plak membawa watak hit girl mmg sentiasa dinanti2kan kemunculannya… mmg cute tgok dia berlakon…hehe…


Chloe Moretz yg cute... bibir dia seksi kann... dlam pic ni x nampak keseksian bibir dia tpi klu tgok movie... perghh cutee sgt...


hero dlam citer ni mmg patut mati sebenarnye… tpi sbb dia hero… mana bleh mati dlu… dan akhirnya dialah yg membantu hit girl membalas dendam ayahnya, big daddy untuk membunuh seorang ahli perniagaan yg menyebabkan ayahnya dimasukkan penjara dan ibunya mati kerana tekanan perasaan…



2 comments:

Syahrul Iman berkata...

lepas nie kt layan iron man 2 plk..haha

thehiker berkata...

xde hal... aku on jee..