Selasa, 4 Mei 2010

Hadiah birthday untuk Kasih Suci

sperti yg telah dijanjikan... ini dia penyertaan dari captain untuk kasih suci... sungguh suci sungguh murni... jadi sempena birthday beliau yg ke-ehem2.... satu ucapan captain nak tujukan kepada kasih suci...selamat hari lahir kasih suci.... semoga panjang umur murah rezeki dan semakin beseri2 hendaknye...hehe.. kene puji lebeh sket ni...

jadi, hadiah yg captain nak bagi pada kasih suci ialah...
jeng...jeng...jeng.....

terimalah... hadiah x seberapa dari captain...


kenapa nak bagi jam erk... sbb :-
1) jam ni murah je... snng nak dpat...
2)dalam jam ada jarum... so bleh blajar menjahit skali...
3)lepas ni xde alasan la dtg lambat kann...
4)jam ni dilengkapi dgn ciri2 keselamatan seperti alat pengesan bom...
5)bleh buat phone call dgn jam ni... so x yah pakai henset lagi pasni
6)klu kat tempat2 gelap... bleh digunakan sbagai lampu suluh...
7)walaupon jam ni murah... hargai la masa yg ditunjuk olehnya...

sekian,,,, semoga happy2 di masa hari lahir mu nnt....




18 comments:

sophie berkata...

Cantik jam nie! Bling2..Hehehe

captain88 berkata...

@sophie - sophie nak juga ke?

kasih suci berkata...

wah..canteknye jam..tQ2

captain88 berkata...

@kasih suci -u r welcome...

gooseberries berkata...

jam besarnyer,,cntek2 =)

captain88 berkata...

@gooseberries - tgok la sapa yg pilih..hehe

maCy berkata...

santek2... bday captain ble plak? meh maCy bg adiah spesel pnye..muahahaha(gelak setan..wahaha)

captain88 berkata...

@macy - owh.. thanks sbb ingat birthday captain..

grecek berkata...

happy b'day captain

acap berkata...

perghhh. ni yg i jeles ni

Ayuni berkata...

eh.nice la! =)

captain88 berkata...

@grecek - not for my birhtday laa..huhu

@acap - haha... tu la rahsiakan lagi tarikh lahir hang... klu x.. lg mahal dari ni aku bleh bagi...hua3x

@ayuni - thank u very much... ayuni x nak ke?

sensei14 berkata...

nak jgk la..hehe

captain88 berkata...

@sensei14 - buat la contest ni.. nnt captain join... k...

Muhamad Fareez Bin Ismail berkata...

haha jam ade jarum boleh wat jahit..haha klako2...berbakat jugak captain ni

captain88 berkata...

@Muhamad Fareez Bin Ismail - waa... skema juga ko ni fareez... pkai nama pnoh dalam ic lagi..huhu... btw... thanks for the compliment.. tahun dpan aku masuk raja lawak kau jgn lupa undi tau...

lovelywa berkata...

pergghh canggih jam tu ekk..cantik pun cantik..sure kasih suci tu sukeee..

.ayarusinah. berkata...

aww.. cantikla jam ni. :)