Khamis, 13 Mei 2010

Captain sgt sibuk.. 3 in a row... settle sumer eh

waaarrgghhhh... minggguuu yg amat busy... nak update pon x sempat... sori la kepada sumer yg sudi singgah sini semasa ketiadaan captainn.. Nnt ada masa captain laawat korang balik k....

Yang Pertama :-

award ni dtgnye dari suraiza... sempena hari ulang tahun kelahirannya yg ke 21.. selamat hari lair suraiza... may all ur wishes come true... thanks 4 the award... sgt suke...

Yang Kedua :-


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

Award ni didatangkan khas dari incik eddyboyz. Thanks 4 the award... lagi sekali terimakasih ditujukan kepada peminat2 yg tidak putus2 mengunjungi blog ini... tanpa u all.. siapa la captain... so org yg kene tag kali ni:-

1.aisyah
2.Unniesya
3.Faiz
4.
5.



Yang KeTiga:-
syarat2 setelah mendapat award ini.
1. anda hendaklah berikan award ini kepada 10 blogger yang lain. nyatakan sebab kenapa anda memilih blog itu.
1.unniesya - sbb dia comel
2.aisyah - sbb byk warna-warni dalam blog comel dia...
3.mumu - gambar header dia sgt comel...
4.esther - lukisan beliau mmg comel2
5.syafiqa - sbb dia pggil aku mr kacak..suke2x..haha
6.
7.
8.
9.
10.

2. ucapkan terima kasih kepada pemberi award itu dan buat entri ringkas mengenai award ini
Terima Kasih Mr. K... walaupon dgn kehilangan rozita Che wan baru2 ni... tetap tidak mematahkan semangat beliau untuk menganjurkan majlis penyampain anugerah ni... di hiasi dgn gadis cute dari webcam mr. K... award ini sememangnya dinanti2kan oleh sumer blogger...

3. adakah anda berasa terharu mendapat award ini?
amat terharu... apatah lagi yg menyampaikannya adalah seorang insan yg bergelar mr. K...

4. apakah yang anda lakukan untuk menjadikan blog anda makin cute?

Senyum Selalu....

P/s: pasal tag tu nnt dulu eh... sapa nak roger kat komen...

13 comments:

s h e e berkata...

wah22...manyaknyew award captain...

Yuni Aisyah berkata...

bestnya dia dpt award..captain bg la kte satu..=P

Muhammad Faiz berkata...

wow! byk award! nk boleh? huhuhu..

captain88 berkata...

@shee - ada la sket2..hehe

captain88 berkata...

@Yuni Aishah - dah bagi dua lagi... amek tau...

captain88 berkata...

@muhammad faiz - gimme ur blog link please

unniesya berkata...

wow..dpt 2 award dr captain..thanx captain..=)
jgn la puji kte comel..malu la...=P..
ngah demam nie sempat gak usya blog captain.hehe

captain88 berkata...

@unniesya - biasala.. org comel.. pemalu sket kann..hehe.. kesian dia demam.. terima kasih x terhingga kerana sudi melawat walaupon dalam keadaan x menentu...huhu

mumu berkata...

wah nama gua tesenaraila. hehe thanx so much kapten :)

Muhammad Faiz berkata...

ini blog link sy~ http://muhammadfaiz90.blogspot.com/

captain88 berkata...

@mumu - tahniah

captain88 berkata...

@Muhammad Faiz - tahniah.. anda dapat juga..

Seputar Gresik berkata...

Ada Award Buat aku nggak Nich...???