Ahad, 2 Mei 2010

Ni klu bela... sampai raya korban gemok la beliau...

TAG WASIAT MISTERI...


salam to all PAkcik2 and Also MAk cik2... ini dia tag terbaru yg captain dpat...wasiat misteri... dan syarat2nyer seperti berikut:-

1. Thank & link the person that gave you the cow

Terima kasih tidak terkira kepada noorfa dan ABC+Milo.. tanpa anda apalah ertinye entri ini..huhu... and also.. the latest... from AkuChumel
seterusnya..pada 7/5/2010... Hafiza Razak pula menge-tag aku......

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active- ini la insan2 bertuah tu...

aku nak hentikan wasiat ni bleh x...hehe
aku nak bela sampai beliau jadi gemokkk...haha

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

Tipu... x nak bagi tau...

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

* baca subtitle...
* menyanyi skali klu tgok MTV
* gaduh berebut remote...

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:

* tongking ayam
* pil KK... cam panadol gak
* makan angin


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

* ada dkat 200 something...

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

* jalan2 masa blogwalking...



3 comments:

sophie berkata...

Jaga wasiat2 leklok!

Infinity berkata...

nnti raya ni jemput ler i makan cik lembu tu ye...

captain88 berkata...

@sophie - harusslaa...
@infinity - tgok la klu lembu tu terus membesar