Ahad, 2 Mei 2010

Senyum Ku Menawan..haha.. Perasan

Tag ni datangnya dari Kasih.. TQ Kasih sebab sudi tag diri ini...hehehe.. walaupon baru kenal tapi best sangat dapat kenal ngan Kasih..seorang yang peramah, baik hati dan sangat senang berkomunikasi dengannya walaupon cuma di alam maya..(",)-----> copy paste bulat2... jgn marah eh Kasih...



Ok... tag kali ni lain sket... klau mengikut info apa yang aku dpat dari kasih suci... tag ini 2 in 1... maknanye... serampang 2 mata laa...


apa yang serampang... apa yg 2 matanye??? ok... buat tag ni... korang dpat hadiah... x caya tnya kat kasih... dia yg bagi tau kat aku....



sapa yg nak bagi hadiah tu?? siapa lagi... klu bukan cikchentazhetty... nama pon dah menawan... hati mesti baik..ekekekk puji lebih sket....jgn marah cikchentazhetty

but seriously... nickname tu mmg cunn....




nak join contest, mesti la ada syarat2nya kan..jom check it out...*copy n paste je ni..hehe

1. contest ni terbuka tuk semua peringkat umur.
2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat*
3. gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max...=)
4. gambar BERSEORANGAN.....(kalu atok nenek nk join tg next contest k)
5. mestilah menjadi follower miss chentazetty
6. sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n linkkan kepada ai...
7. senangkan????? jangan lupe tag kan kwn2 anda minimum 4 org..(kalau follower anda xramai boleh dimaapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kne saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)


hahaha.....haaadoiii... snng je syarat2 dia... so korang tggu apalagi... jom la join...

.
.
.

cakap byk tak guna.... kasi settle malam ni jugakkk.... jom... jom.. jom....
.
.
.
.
.
.
.

aku plak yg cakap byak... gambar tah mana... hah ni aku letak gambar....

.
.
.
.

hah... ini promo dia... bawah ni baru aku punya...

.

.

.


miss chentazetty juga menujukan satu soalan yg berbunyi "naper anda suka senyum?"

1. senyum itu sedekah

2. nampak peramah... x sombong laa..kann...

3. penat gosok gigi... beli berus gigi jenama mahal2.... tpi apa guna klu x senyum???

4. menunjukkan keikhlasan hati si pemberi senyuman...

5. nampak chill...

6. membentuk lesung pipit... eh ye ke??

7. bleh buat org lain perasan...

syarat terakhir, nak kene tag 4 orang. sape ek?

@phis

ain

midori

esther



nota kaki : contest ni berakhir 20 May 2010.. so sape2 yg x ditag oleh aku, tapi nk join contest ni... sila KLIK sini k..

11 comments:

sophie berkata...

Sophie rase cam kamu je first contestant laki! gewdlucx..Sophie masuk gak..Hehehe

~@pHiS~ berkata...

senyuman arip menggoda siot.. kalah awek2 urban..

captain88 berkata...

@sophie - haha.. habes la sophie... btw.. good luck gak.. kita jumpa di final... haha

@aphis - join skali arr.. teman aku..ekekekk

grecek berkata...

aku bisa daftar kh ?

captain88 berkata...

@grecek - bisa saja...

kasih suci berkata...

wah..sudah join ye..bagus2..(",)

captain88 berkata...

@kasih suci - haruslaa

TTT berkata...

manisnye kepten cenyum...tergoda i taw..hehe

captain88 berkata...

@TTT - ekekekekk... kurangkan manis dlam minuman... tambahkan manis dalam senyuman... x gitu TTT

Miey berkata...

Ini pun terpulang apda empunya contest..tp rasanya xde peluang nk menang jugak nie. Sorry.

captain88 berkata...

@miey - menang kalah adat bertanding... yg penting enjoy... kann...