Ahad, 9 Mei 2010

awardd..


"Nice Bloggers Award" ni datangnya daripada eyqayaww ,ms. GrEEn dan Kasih Suci. Thanks for the award... klu ada lagi jangan segan silu untuk bagi lagi yaa...


Copy award nie kat blog korank
~ done ~

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
untuk kasih suci dan ms green...si pemberi award yang baik hati nih...saya terasa sgt excited kerana walaupon baru 3minggu berkecimpung di arena blogging ni...namun blog ini still mendapat hati di kalangan peminat yg akhirnya membawa kejayaan untuk memenangi award ini... thanks to the fans also.... love u alll.. muaahhh...

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
sedang memikirkan plan2 untuk menaiktaraf blog ini demi peminat sumer

2. Apakah nama samaran korang
Captain88

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

-Allah dan Rasul s.a.w
-My Family
-My Frenz

4. Panggilan untuk si dia
dia or dear

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
zuriat yg soleh...

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
hahaha...saya pon link kn sudah kat atas tuh..korg pilih la mana2 15 yg berkenan sebab saya bagi terlebey lagi!! ahax:)

9 comments:

Atiekah berkata...

wass bestnyeww ;)

acap berkata...

pewwiittt.awww.thanks abang

s h e e berkata...

wewittt...thanx captain...hehe...nnt sy amek ye...

sophie berkata...

dah pernah dpt award nie!thanx again!=)

p3perak berkata...

kapten, pasni kasi duit pula yerr..

hahaha..

tq..

Syahrul Iman berkata...

awww..shweetnya award nie..haha

captain88 berkata...

@atikah - best kann.. nnt lain kali captain bagi kat atiekah plak

@acap - sama2 abg...

@shee - u r welcome.. jgn lupa amek ya

@sophie - x salah pilih la ni.. kan... u r welcome

@p3perak - tgok la.. klu rezeki melimpahi ruah.. kann...

@syahrul Iman - sweet kan...

Long Haffiz Long Hassan berkata...

apasal gelaran captain eh?hehe

captain88 berkata...

@Long Haffiz Long Hassan - dulu cita2 nak ganti frank lampard... jadi captain kat chelsea...