Ahad, 2 Mei 2010

sapa yg cantik ni?? aku ke?? blog aku??



1. buat entry ttg award yg cntik ni


2. copy badge 'Beautiful Blogger Award'


3. ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada

entry tersebut


4. senaraikan 15 blogger sebagai penerima award.


wee...award ni dari cik akuchumel aka syafiqa.

dan baru2 ni jiwa kacau pon bagi award yg sama... thanks to jiwakacau..

skeeer sgt..

THANK YOU..!


Tagg kepada 15 org eyhh?... ramainyer..

rama2ungu

mr. K

mumu

soffya cikbulanText Color

pipi muncet

fareez

sakura

yatie

effa lalala

dahlia

cheqppjoy

qamarguyz

midori

Durratul ain

sophie






12 comments:

sophie berkata...

Hye captain! sophie dah ade award nie lah.. tak wat entry ea?

captain88 berkata...

never mind...no problemo...hehe

MiD0ri berkata...

salam captain88. thanks deknon bg award kat kak non. nanti kaknon buat entry untuk deknon yer.. Thanks again deknon :)

captain88 berkata...

u r welcome... kaknon mmg cunn..hehe

Pipi Muncet berkata...

Apa cantik2 ni. tak pernah tau pulak wujud perkataan cantik dalam kamus.haha.
:P thanks ya :)


captain.
jgn lah ada word verification bila nak hantar comment. Saya no hal. Takut cuma ada kommentar yg pemalas nak isi word tu. hee.

ainhamzah berkata...

tenkiut captain~
hikhik
dah siap pom entry tuh..
tuntas je ain menaip arini

captain88 berkata...

@pipiMuncet - lepas ni blehla buat sajak untuk cantik plak erk... owh ada word verification ke??
x perasan plak.. sorii

@ainhamzah - wow lajunyer... thanks yaa...

soffya cik bulan berkata...

he...thksn ya captain...tapi ku juga sudah buat..but thnks very much ehh...:)

cmne kamu berlink dgnku ya...pnh drop by my blog?but i really2 appreciated this..

DaHLia berkata...

yeahhh daapat award...thanks ekkk

sis dah buat sebelum ni, kira halal jer la ek :)

http://dahliajournal.blogspot.com/2010/04/menang-anugerah-rasa-macam-abph-laks.html

DaHLia berkata...

eh, sis dah komen kan tadi???

captain88 berkata...

@soffya cik bulan - u r welcome..

@dahlia - ok.. halal la tu..
aah sis dah komen... tadi saya main2 kat setting... tersalah tekan.. tu jadi camtu.. but now.. sumer under control... ececehh..hehe

::ienafazlyna:: berkata...

memndang captain adalah berstatus lelaki..maka yng cantik adalah...award itu..sebb ia pinky2....hahahaa..jgn marah